Uitvaarleidster

Gerda is sinds 2000 als eerste uitvaartleidster aan de vereniging verbonden. Zij heeft jarenlange werkervaring en ondersteunt u op een persoonlijke manier bij het regelen van een uitvaart. Gerda werkt ook voor de RK Begrafenisvereniging St. Barbara, onze zustervereniging in Schoorl.

Lia oefent haar werk reeds vele jaren uit in de kop van Noord-Holland. Wanneer Gerda Roozendaal is verhinderd, wordt Lia namens de vereniging gevraagd om als uitvaartleidster op te treden. Inmiddels is zij al een vertrouwd gezicht in Schoorl.

Gré Sinnema en Margreeth Novak zijn uitvaartleidsters die bij grote drukte gevraagd worden om voor ons een uitvaart te begeleiden. Zij werken als zelfstandig uitvaartondernemers maar zijn beschikbaar voor onze vereniging.

Met deze vier professionele uitvaartleidsters kunnen wij u te allen tijde van dienst zijn.
De wensen van de familie van de nabestaanden worden hierbij gerespecteerd. Alle dames werken
vanuit een persoonlijke betrokkenheid.