Uitvaarleidster

Lia is per 1 januari 2018 de eerste uitvaartleidster van onze vereniging. Zij heeft jarenlange werkervaring en ondersteunt u op een persoonlijke manier bij het regelen van een uitvaart. Lia werkt ook als eerste uitvaartleidster voor de RK Begrafenisvereniging St. Barbara, onze zustervereniging in Schoorl.

Gerda is sinds 2000 als uitvaartleidster aan de vereniging verbonden. Wanneer Lia Rezelman is verhinderd, wordt Gerda namens de vereniging gevraagd om als uitvaartleidster op te treden. Gerda werkt ook voor de RK Begrafenisvereniging St. Barbara, onze zustervereniging in Schoorl.

Met deze twee professionele uitvaartleidsters kunnen wij u te allen tijde van dienst zijn.
De wensen van de familie van de nabestaanden worden hierbij gerespecteerd.                                                                                                                                                             Onze uitvaartleidsters werken vanuit een persoonlijke betrokkenheid.